Domnule Gika, a venit primăvara ?

Dacă a venit, noi de ce nu suntem pe munte? Domnia Voastră o fi, nu ştim noi plebea cu ce vă ocupaţi sfârşiturile de săptămână, ca, de altfel, şi zilele săptămânii ele însele … dar de ce nu suntem împreună … pe munte?

Dacă nu a venit, rugăm notaţi ideea postului şi strecuraţi în agenda Domniei Voastre, altminteri, recunoaştem, foarte încărcată, un traseu de 2-3 zile pe la cabane prin Bucegi. Lăsăm la aprecierea Înălţimii Voastre unde, de unde şi pe unde, când, de când şi până când (variante posibile şi plauzibile fiind vineri – duminică sau sâmbătă – luni), doar zăpadă mare să nu fie, că îmi îngheaţă mâinile şi picioarele.

2 thoughts on “Domnule Gika, a venit primăvara ?

 1. dana: dupa cum prea bine se stie si cunoaste, lunile martie si aprilie NU
  sunt potrivite pentru drumetii montane. De-loc! Dar pe vreme frumoasa (pana acum nu a fost catusi de putin cazul) se pot face in aceste 60 de zile ceva gratare in aer liber. completabile sau nu cu ascensiuni prin copaci (voi exemplifica ideea cu un post propriu).

  In materie de program, tin sa va informez ca domnia mea nu a mai scos botul din Bucuresti din noiembrie 2009, cu exceptia unui traseu-fulger spre Stana Regala, executat in 2010. Dar atat. Nici vorba deci de mari peripetii montagnarde din partea-mi!

  Provoc insa plenul in a construi ceva proiecte pentru lunile mai, iunie si iulie 2010. Duupa aia nu mai are rost sa ne batem noi capul, pentru ca va fi disponibil insusi domnul Grecku aka Stele, zis si “Progresistul conservator”. Si zice ca cica dupa sa ne lasam pe mana lui.

  Ergo: pana atunci avem trei luni fara el. Trei luni intregi de libertate! Trei luni de nepisalogeala! Ce facem cu acest ragaz?!

  D-ra Dana, Ovidiu, Alio, Iulius, Jan, Andronake, Danel, K-isa?

  Ne vorovim si noi, la un gratarel, despre acest subiect?!

 2. @ Domnu Gika

  Pai, stimate domn, ai impresia gresita ca ceilalti stimati domni enumerati citesc bloguldanei?

  Daca ai astfel de idei, ocupa-te calumea, nu asa cu un comentariu pe un blog oarecare … Parerea mea! Hic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *